NEFUS

Netværk for Forskningsunderstøttende Services er for alle der arbejder med forskerservice, formidling af forskning, forskningsregistrering, bibliometri og open-access.

Formålet er at udvikle og videndele omkring forskningsunderstøttende services ved universitets- og forskningsbibliotekerne.

Der sigtes mod at udvide forståelsen af ”forskningsunderstøttende service”, ved bl.a. at søge inspiration på universiteterne, i den omkringliggende verden, i udlandet hos andre faggrupper m.m.

Vi har en vision om at skabe en ny diskurs for understøttelse af forskning, i takt med at vi skaber nye måder at servicere forskerne på. Diskursen skal ændres i såvel biblioteksregi som i samarbejdsrelationerne med moderorganisationerne og omverdenen.

Der stiles mod at facilitere et forum for videndeling, med rum for idégenerering og sparring omkring begrebet forskerservice og videreudvikling af eksisterende samt nye services.

Alle medlemmer af DF med interesse for forskerservice kan deltage.

Kontakt DFs sekretariat for indmeldelse Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.