Del

AddThis Social Bookmark Button

Seneste Nyheder

BFI - Her skal du publicere for at få point i 2015

Uddannelses- og Forskningsministeriet offentliggører nu autoritetslisten knyttet til den bibliometriske forskningsindikator (BFI) fremadrettet modsat tidligere, hvor de blev offentliggjort ved årets udgang.

Læs mere: BFI - Her skal du publicere for at få point i 2015

REVY nr. 1 2015 er på gaden

REVY nr. 1 2015 er udkommet i et oplag på  2100 eksemplarer som er omdelt på medlemsbibliotekerne.

Herudover kan det naturligvis læses online på http://issuu.com/revy/docs/revy_2015_nr1 (anbefales til læsning på iPads og andre tablets) samt på www.dfrevy.dk (anbefales hvis man vil downloade eller printe fra pdf-format).

REVY nr. 1 indeholder bl.a. et stort interview med DFFU-formand Bertil Dorch samt artikler om almetrics, uniformer på biblioteker og et nyt koncept til understøttelse af de studerendes akademiske kompetencer på CBS.

Ideer til artikler kan sendes til ansvarshavende redaktør for REVY, Christian Lauersen, på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

God fornøjelse   

Almetrics Top 100 2014

Almetrics.com har offentliggjort deres top 100 over de videnskabelige artikler der har opnået mest omtale på blogs, sociale medier og på internetnyheder i 2014. Interessant er det, at der er 7 Open Access artikler i top 10. Og så er der i øvrigt en dansk artikel som nr. 54

Læs mere: Almetrics Top 100 2014

Mobilepay på SDUB

For at gøre det lettere for brugerne at betale udestående gebyrer osv. indfører Syddansk Universitetsbibliotek (SDUB) betaling via MobilePay fra og med den 1. januar 2015.*

Læs mere: Mobilepay på SDUB

Pressemeddelelse: Nye ebogsudlånsaftaler på plads

Gyldendal, Rosinante&Co, Lindhardt og Ringhof, JP/Politikens Forlag samt øvrige forlag på udlånstjenesten Ebib indgår aftaler med Danskernes Digitale Bibliotek om udlån af 4000 nye e-bøger via eReolen. 

Læs mere: Pressemeddelelse: Nye ebogsudlånsaftaler på plads